Mercedes-AMG е бранд за хората с по-дълбоки джобове и това се доказва за пореден път чрез цената на S63 AMG Coupe Yellow Night Edition. За да станете собственици на тази двуврата S-ка ще трябва да броите точно 237 527 долара в сметката на немския концерн.

Специалният S 63 модел ще се продава в продължение на само 6 месеца и както подсказва името му, ще бъде изпипан в тъмно сив selenite grey magno или черен night black magno цвят. По тялото на колата се открояват жълти детайли като някои поръчкови лаисни, акценти в огледалата и искрящите спирачни апарати.

s63
Жълтите детайли продължават и в салона на Mercedes S63 AMG Yellow Night. Там контрастът се забелязва по седалките AMG, воланът, таблото, панелите на вратите и подлакътниците на двувратото луксозно купе. Табелка с надпис „Edition“, ще бъде закрепена на волана, за да припомня на собственика, че неговото S Coupe е по-специално.
Освен това Yellow Night Edition-а ще пристига стандартно с оборудване Exclusive, включващ Nappa кожа, логата на AMG, светещи прагове и други глезотии в стил а ла S-class.

Асортиментът на аеродинамичния пакет на AMG-то е допълнен от по-голям преден сплитер и крило над багажника. Могат да се изберат в гланцирано черно или натурален карбонов цвят.

Докато „нощната“ версия на купето ще се предлага само половин година, то стандартният модел продължава да бъде наличен и след това на цена стартираща от 119 462 долара за S450 4Matic, стигайки до S650 4Matic AWD за 154 829 долара.

s-coupe