Rowen International добавя агресия в Toyota C-HR

Rowen

Въпреки че Toyota C-HR определено не е от най-спортните автомобили, това не спира някои тунинг компании да се захванат с външния му вид и да го накарат да изглежда по-заплашително.

Освен масивния бодикит, състоящ се от по-големи калници, странични прагове и по-агресивни брони, C-HR от Rowen е оборудван с нови светодиодни светлини, променени фарове, нови джанти и решетка без емблема. Това придава по-агресивен и загадъчен вид.

Бодикитът на Rowen е на разположение от известно време, но решетката и фаровете са нови и помагат на японския кросоувър да се откроява още повече.

Интересното е обаче, че в новата решетка, която между другото е съвместима със системите за безопасност Sense на автомобилния производител, чувствителността на радара може да е малко по-ниска от тази, която трябва да бъде. Тунерът не гарантира, че той ще работи по същия начин, както и с фабричната решетка.

Що се отнася до останалите модификации, автомобилът се отличава с двойка спортни седалки Recaro, подобрена спирачна система и изпускателна система, което означава, че този C-HR не е само визия.