Rolls-Royce Wraith от Mansory е чудовище със 730 к.с.

Wraith

Независимо дали става въпрос за заводски или не, Rolls-Royce Wraith е може би най-удобното, луксозно и внушително двуврато купе в света – и много малък брой хора могат да си го позволят.

И все пак, ако някой иска Wraith да изглежда дори по-ексклузивен, той може да се обади на Mansory и да поиска Wraith Series II. Това включва боя в два тона, специален спойлер с вградени светодиоди, странични прагове, нова престилка и заден спойлер.

Тази специална кола бе заснета в Монако и вероятно е един от най-внушителните Wraith, които сме виждали, въпреки че цветово екстериорът може да не е по вкуса на всеки.

Все пак той излъчва изключителност и трябва да привлече феновете на Mansory, особено след като тунерът изглежда използва един похват за всички модели на Rolls-Royce – по-агресивни брони, странични прагове и по-големи джанти.

Разбира се, най-доброто за този Wraith е повишаването на мощността. Заводски автомобилът разполага със 632 к.с. и въртящ момент от 800 Nm. Сега тези числа са 740 к.с. и 1000 Nm, ускорявайки от 0 до 100 км/ч. за 4,4 секунди преди да достигне 300 км/ч.