Premium Rally Sofia – St. Vlas ще даде старт на сезон 2019 с едно невероятно пътуване, което ще ви изпълни с удоволствие и спомени от живописния град Янина. Supercars Meeting 2019 ще бъде организирано в колаборация със SpeedSector и ще се проведе между 10 и 12 май 2019.

Програмата в петък включва настаняване в луксозния 5-звезден хотел Hotel Du Lac Congress Center & Spa и свободно време за разглеждане на романтичния град, разположен на брега на Янинското езеро. В събота над 40 супер автомобила, сред които Nissan GT-R Black Edition, BMW M3 F80, Mitsubishi Evolution, Ferrari 458, Lamborghini Gallardo, ще озвучават един от най-вълнуващите пътища до Папинго, минаващ през Пиндос планина.

По време на шофирането, ще бъдете възнаградени с гледка към планински пейзаж, покрит с безкрайни гори. Привечер, всички участващи автомобили ще бъдат събрани на главния площад в центъра на града, като предоставят на всички фенове, възможност да се насладят на красотата и мощността им и да направят снимки. В неделя, ще бъде организирано пътуване около езерото Памвотис и обяд в ресторант Ftontzou Politia. И всичко това е малка част от приключението, което предстои по време на Supercars Meeting. Ако имате желание да изпитате всички тези незабравими емоции, моля попълнете формата за участие на ТУК или изпратете три имена, автомобил за участие и минимум две снимки на автомобила на [email protected].