Трансплантациите на LS двигатели станаха твърде често срещани, но някои заслужават нашето внимание. Например това силно модифицирано Porsche 944, например.

Не знаем много подробности за това Porsche с V8 двигател, но знаем, че то е с турбокомпресор и разполага с много мощност. Всъщност, тя е предостатъчно, за да завърти задните колела при най-малкото докосване на педала на газта, както можете да видите във видеото.

Готов да покаже на какво е способно това 944, собственикът се отдава на пилене на гуми и донъти. Което би трябвало да е достатъчно, за да привлече вниманието на минувачите, дори и без всички коледни лампички, закачени по купето на Porsche-то.

Поставянето на LS V8 в Porsche 911 е много трудно и скъпо. Въпреки това, за разлика от 911, 944 е с предно разположен двигател и има достатъчно дълга предница, за да събере гигантския мотор. Разбира се, винаги се появява въпросът дали човек трябва да „разваля“ такъв страхотен спортен автомобил с подмяната на двигателя. Обзалагаме се, че много фенове ще го сметнат за кощунство, но в крайна сметка всеки може да направи каквото си поиска с автомобила.