porsche 918

В днешни дни Porsche наливат пари в разработка на големи SUV-ове почти толкова, колкото и в спортните си автомобили. Въпреки това Cayenne да изкачва каменисти баири не се вижда всеки ден.
Естонския дизайнер Райн Приск ни показва нагледно какво се случва, когато присадим офроуд ДНК на нисък спортен модел от марката.
Резултатът не е за хора със слаби сърца!

Художникът използва Porsche 918 Spyder за основа на своя проект и му монтира отличителните за един всъдеход детайли като допълнителни светлини, офроуд гуми, ролбари, лебедка и туристически багажник, придавайки му напълно апокалиптичен вид. Ако утре ни налази война със зомбита с удоволствие бих използвал едно такова возило за газене.
gtr-райн-приск
Сега… извън кръга на шегата – през годините на Rally Group B, Porsche са имали свой представител в лицето на 959, както и Ferrari – 288 GTO. Така че, калта и чакъла отдавна са драли калниците на немската марка, известна днес с лачените си бегачки.
lamborghini snow
Относно артиста Райн Приск, можете да се запознаете и с други негови произведения като например GTR хечбек с каяк на тавана или Lamborghini Huracan с огромни вериги за сняг.