Porsche 911 Targa получава GTR боди кит

911 Targa

Вероятно си мислите, че хората, които са склонни да си купят Porsche 911 Targa, биха избягвали всякакви модификации, тъй като тази версия на 911 е нещо като връщане към оригиналната Targa.

Нека ви представим едно изключение, тъй като тази 911 Targa е малко по-агресивна благодарение на боди кита на TopCar – Stinger GTR. Както можете да видите, промените са доста забележими.

В сравнение с, да речем, 911 Turbo (или друго 911), Targa версията изглежда се слива с кита Stinger GTR малко по-безпроблемно, вероятно защото няма огромно задно крило.

Що се отнася частите, които правят тази Targa доста по-специална, това са обичайните брони и калници (предни и задни), дифузьор, странични прагове, капак и емблеми, повечето от които са от карбон.

Разполагаме и с подобрена изпускателна система от руския тунер. По всяка вероятност, интериорът също ще бъде актуализиран, но засега няма информация за модификации по двигателя.

Като цяло това изглежда като интересен проект за онези, които биха искали да направят своята Targa по-хардкор от стоковия вид. Дали обаче изглежда по-добре? Преценете сами.