Много собственици на суперавтомобили третират превозните си средства като произведения на изкуството и рядко ги карат, а някои пък ги счупват от каране. Това Porsche 911 GT3 RS се вписва във втората категория.

Цената на автомобила е малко под 190 000 долара, и най-новият 911 GT3 RS не е евтин. Очевидно този собственик не се тревожи за надраскването на скъпата боя или за поправянето на шасито и реши да запише малък клип, вдъхновен от известните филми Gimkhana на Кен Блок и известната серия „Tax The Rich“.

Видеото започва спокойно и показва красивото червено Porsche, което почива в гараж с подходяща регистрационна табела с надпис „SLOW“. Не след дълго, спокойствието се прекъсва от бруталния 6-цилиндров двигател на автомобила, а шофьорът натиска газта и ускорява по чакъла.

Малко след това GT3 RS е в една празна кариера и пилотът започва да дрифтира, минавайки през локви. Невероятно е да видим, че 911 GT3 RS се движи по този начин, но и малко тъжно, като се замислим какво изпитват частите по окачването и шасито.