Porsche 911 Cabrio 2019 свали покрива си

911

Следващото поколение Porsche 911 Cabriolet досега бе тежко дегизирано, но за пръв път се появи със свален покрив.

Прототипът бе забелязан в относително студено време (само няколко градуса), като същевременно продължава да скрива истинския си външен вид с помощта на лек, но все пак ефективен камуфлаж.

Визуално виждаме същите детайли отново, що се отнася до тези прототипи. Вдъхновени от Mission E задни светлини, нов капак, който  се простира до предната  броня, и обикновени дръжки на вратите, които не сме виждали от 997 насам.

Тъй като този прототип е кабрио, трябва да споменем, че задната част е донякъде подобна на предишните модели, въпреки че панелите на каросерията са различни. Също така е възможно задната светлинна лента да не достигне толкова далеч към калника, както при 991.

В сравнение с модела от сегашното поколение 991, се смята, че новата кола (която сигурно ще се нарече 992) има по-дълга база и по-широка следа, въпреки че общата дължина ще остане непроменена.

Вътре можем да очакваме технически и дизайнерски черти да бъдат взаимствани от Panamera второ поколение (като високоразделителни дисплеи, чувствителни на докосване бутони, по-усъвършенствана звукова система и т.н.), а гамата от двигатели трябва да включва актуализирани версии на турбо 6-цилиндровите агрегати на модела.

Новото Porsche 911 Cabriolet 2019, заедно с Coupe, се очаква да направи своя дебют по-късно тази година, последвано от Targa версията на по-късен етап.