pornhub снегорини

Ако не сте запознати все още, силна виелица се разпростира в Северозточната част на САЩ, а снежната покривка достига половин метър. Училищата са напът да затворят, а хората са приклещени в домовете си поради затруднената пътна ситуация и огромните преспи.

Това е неприятна изненада за снегопочистващите фирми, особено в средата на март, но за щастие има една организация, която знае как да помага на хората в нужда по най-добрия начин. Един от най-известните сайтове за възрастни PornHub e впрегнал армада от големи машини с гребла, за да помогнат на малки предприятия в Бостън и Ню Джърси.

„Екипът на Pornhub разбира, че по това време на година бюджетът за снегопочистване на градовете е стигнал предела си и решихме да подадем ръка на нашите фенове, разчиствайки преспите“ – заяви сайтът пред местна медия.

pornhub
Брандираните снегорини на Pornhub са предвидени да обслужват само малки предприятия без частни домове, но разбира се ще помагат и на жителите, които не могат да се справят със ситуацията. Заявки се подават на мейл [email protected] , а от сайта съветват да се споделя хаштага #PornhubPlows, за да научат все повече нуждаещи се от услугите на Pornhub.

Това не е първият случай, в който сайтът за възрастни предлага благородно рамото си. През 2014 г. Pornhub обяви кампанията „Give America Wood“ чрез която на всеки 100 изгледани видеоклипа, те засаждаха по едно дърво. Над 15 000 дръвчета бяха засадени.