Peugeot e-Legend може да стигне производствената линия

e-Legend

Концептът Peugeot e-Legend е един от най-обсъжданите дебюти на тазгодишното автомобилно изложение в Париж. Засега това е само концепция, но Peugeot не са изключили възможността за производствена версия.

Не бързайте с поръчките, тъй като пътят между представянето на концепта и действителното производство е изключително предизвикателен, особено за автомобил като e-Legend, който не е кросоувър или SUV. Все пак знаем колко много потребители оценяват високопроходимите автомобили тези дни.

e-Legend

И така, как може това да стане реалност? AutoNews.fr стартира онлайн петиция миналата седмица, питайки Peugeot за възможността и изисквайки подкрепа от уеб потребителите в рамките на този процес.

Главният човек в Peugeot , Жан-Филип Импарато, реши да отвърне и затова сподели връзката с петицията в социалните медии, придружена от кратък, но много важен коментар: „Ако стигнем до 500 000, наистина ще го разгледаме. „

Половин милион гласа са трудно постижими и в крайна сметка не гарантират нищо, но ако искате да подкрепите проекта и да видите идеята за Peugeot e-Legend, тогава можете да подпишете тук. По време на публикуването, близо 30 000 души са изразили желанието си да подпишат петицията, така че само 470 000 гласа остават.