Nissan се подигра с автомобилното изложение във Франкфурт

Nissan

Поне 23 големи марки неглижираха автомобилното изложение във Франкфурт през 2019 г. Nissan е една от тях, въпреки че има нов модел за Европа, която би оправдала плащането на щанд на събитието.

Говорим за изцяло новия Juke 2020, който е един от основните отсъстващи на изложението. Все пак, Nissan показа субкомпактния кросоувър на друг автосалон – своя собствен.

Той се нарича „Франкфорт Шоу 2019“ и е напълно нереално събитие, което Nissan организира, за да унижи истинското автомобилно изложение във Франкфурт. Японският автомобилен производител избра село Франкфорт (френският превод на Франкфурт) във Франция, като място за фиктивното си автошоу.

Nissan пусна няколко нагли снимки и видеоклипове на уебсайта си за европейските медии, без да предоставя допълнителни подробности.

Успяхме да намерим страница във Facebook за събитието, което се е провело на 7 септември и е било отворено за всички, особено за собствениците на Juke. Nissan France очакваше доста хора да посетят палатката и дори обеща изненада за първите 150 гости. Както се оказва, само 23 души са закарали Juke до Франкфорт, за да видят новият модел. Язък за камиона с храна.

Може да се каже, че автосалоните, реални или фиктивни, не са това, което са били преди. Автомобилното изложение във Франкфурт наистина страда, защото много производители на автомобили отсъстват тази година.

Дългият списък включва имена като Abarth, Alpine, Alfa Romeo, Aston Martin, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, DS, Ferrari, Fiat, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Rolls-Royce, Subaru, Suzuki, Toyota и Volvo.