Mitsubishi Eclipse Cross пристигна в Лос Анджелис.

Eclipse Cross

Присъединявайки се към Outlander Sport и Outlander в CUV сегмента на Mitsubishi, изцяло новият Eclipse Cross 2018пристига само за $ 23,295.

Тази цена се отнася за базовата спецификация Eclipse Cross ES, след която следват LE, SE и SEL. Стандартните характеристики на ES включват отопляеми огледала, заден спойлер, цветен дисплей, Bluetooth, камера за задно виждане, круиз контрол и климатроник.

Лимитираната (LE) версия включва 18-инчови джанти и уникални черни външни елементи. Това ниво на подреждане има и 7-инчов дисплей с Apple CarPlay и Android Auto опции.

В същото време, SE моделът включва BSW, RCTA, LCA, отопляеми предни седалки, безконтактен ключ с push button start система и електронна ръчна спирачка с автоматично задържане. 18-инчови двуцветни джанти  и сребърни, хромирани и гланцирани екстериорни акценти довършват външния вид.

Що се отнася до топ изпълнението SEL, той разполага с кожени седалки, LED фарове, Head-Up дисплей и Multi-View система от камери. Touring пакетът на Mitsubishi добавя плъзгащ се панорамен покрив, а 710 ватова Rockford-Fosgate аудио система, повече системи за безопасност (FCM, LDW, ACC, AHB), както и отопляем волан и задни седалки.

Eclipse Cross е планиран да пристигне в дилърствата на САЩ през март 2018 г. С модела дебютира и програмата Mitsubishi CONNECT за обслужване на клиенти. Тя е стандартна от SE модификацията и нагоре. Услугите, които тя предлага са свързани с безопасността и сигурността и отдалечения контрол.