Mitsubishi разработва интригуващ нов пикап

пикап

Пикапите могат да са доста противоречиви. Макар да са изключително популярни на места като Северна Америка и Австралия, купувачите в Европа и Азия не са особено ентусиазирани да притежават подобна машина.

И все пак, независимо от казаното, трябва да отдадем заслуженото при създаването на Mitsubishi Ute, проектиран умело от Ajay Parameswaran.

Този така наречен New Age Ute от Mitsubishi може да се конкурира с най-добрите пикапи, независимо дали е в града или в пустошта. По отношение на размерите, той се характеризира като средно голям, с твърде изчистен дизайн, към който може се стреми бъдещият Mitsubishi Triton.

Въпреки че дизайнерът не уточнява нищо за това какъв хипотетичен задвижващ механизъм може да притежава този пикап, фактът, че разполага с изпускателна система, изключва ползването на батерия. Не е изключено и прилагането на усъвършенствана хибридна настройка, с мощен, но ефективен бензинов двигател и електрически мотор. Дизелов хибрид също може да свърши работа, въпреки че дизелът се превръща в опасна тема.

Докато интериорният дизайн изглежда, да кажем модерен (не толкова футуристичен като екстериора), воланът сякаш е остарял? Това е същият волан, който ще получите в Mitsubishi Triton / L200. Все пак виждаме по-добра идея на предварителните скици.

Кабината изглежда солидна и практична, с доста места за съхранение на вещите по вратите, конзолата и таблото.

Като се има предвид всичко това, всъщност гледаме към впечатляващ пикап, както отвътре, така и отвън. Даже създаването на този модел би било полезен ход за Mitsubishi.