Mini с 360 к.с. ще ви обърка представите

Mini

Просто няма да повярвате какво е сътворил 22-годишен британски фен с една от класиките на 20-ти век.

Модификациите на този ентусиаст започват с 1.6-литров B16 4-цилиндров двигател от Civic Type R. В стандартна форма този двигател доставя почти 200 к.с., но това не е достатъчно. Както всеки 22-годишен, а и не само, би направил, е да постави масивен турбокомпресор в малкото Mini.

По самия двигател са направени редица подобрения, включително нови бутала и 750 cc инжектори. Всичко това води до 360 к.с. в ярко оранжев цвят. Подобна мощ ще намерите в някои от последните хот хечове на пазара, но Mini тежи почти наполовина на тях. Със задвижване на предните колела, тази машина е за откачалки.

LivingLifeFast от YouTube наскоро имаше възможността да тества колата и беше приятно изненадан от нейното представяне. Така става, когато сам си направиш колата на мечтите.

Вярвате или не, това не е краят за това Mini. В интерес на истината, собственикът иска да го модифицира със задвижване на всички колела и да настрои двигателя за внушаващите 500 к.с.

Външният вид е въпрос на вкус, но въпреки безполезното задно крило, не можем да не кажем, че машината не е забележителна. Освен това, във вас не трябва да има капка съмнение относно ускорението по права линия.