hummer tuning

Mil-Spec Automotive (MSA) бъро се отвърди като име в модифицирането на луксозни SUV-ове базирани на Hummer модели. В сряда MSA свали покривалото от новото си второ изпълнение наречено #002 Launch Edition.

Дизайнът поне отвън изглежда като естествено продължение на този от първия #001 с тази разлика, че наклоненият отворен покрив тук е закрит с кевлар. #002 Launch Edition също така ще се похвали с оборудване, което MSA първоначално не мислеше да продава.

Тъй като това е поръчков модел, частният клиент обяснява, че Hummer-ът разполага с уникално въздушно окачване на купето и на седалките в салона. Първото повдига джипа с цели 7 инча, а воторото позволява да се запази комфорта на пътниците.
Въпросните седалки имат също функция за масаж, отопление и охлаждане. MSA казаха, че целият пакет ще бъде наличен за продажба за бъдеще.

#002 разполага също с интериорен тунинг пакет Executive 1a, който позволява на клиентът да персоанлизира елементите и детайлите в салона и кожата, която да ги покрива.

Подобно на предшественикът си #002 използва доработен 6.6 литров турбо-дизелов V8 Duramax двигател, който произвжда… седнете или се облегнете някъде… 500 к.с. и целиии 1355 Нм въртящ момент. Числа, които е излишно да обсъждаме… просто бъдете сигурни, че тази машина би била страхотна за каране на всеки терен.

Въпреки че конкретният модел е поръчков за клиент, компанията смята да пусне тунинг пакетът за продажба, но центата му далеч не е ниска. Докато стандартният SUV струва $218,500 доработеният от MSA с пакета на #002 ще ви принуди да се разделите с $290,800.