Mercedes X-Class получава сериозно внимание, въпреки слуховете за прекратяване

X-Class

Въпреки че Mercedes-Benz X-Class изглежда като обикновен пикап от среден размер, той не е толкова вълнуващ, колкото очаквахме от концепта през 2016 г.

Този конкретен X-Class обаче, е боядисан в нюанс на матово жълто и снабден с доста части за офроуд. Тунингът ни разкрива доста по-привлекателен модел от производствения. Версията на Pickup Design ни показва как може да изглежда пикапът на Merc, без да се вложи прекалено много в него.

В миналото сме представяли няколко персонализирани модела на X-Class от тунинг компаниите и има основателна причина за това: те изглеждат епично и този конкретен пример не се различава от тях. Представен по време на планинско изкачване с велосипеди в Грузия, X-Class определено хваща окото.

Първото нещо, което привлича вниманието е смелият бодикит, който включва разширени калници на колелата, LED светлини на покрива, специален багажник на покрива и комплект за повдигане на окачването. Матово зеленото фолио и колелата, завършват перфектно визията.

Ще пусне ли някога Mercedes-Benz X-Class, достоен да изглежда така? Малко вероятно, въпреки любовта на хората към лошите пикапи.