Mercedes S63 Signature Edition от Mansory хваща окото

S63 Signature Edition

Mansory S63 Signature Edition беше представен в началото на годината заедно с няколко други модифицирани автомобила в Женева, които се похвалиха с по-агресивен екстериор, модифициран интериор и 710 к.с. и 1030 Nm.

От завода, фейслифтнатия S63 разполага с 4-литров битурбо V8 със 612 к.с. и 900 Nm въртящ момент, като изпраща луксозния седан до 100 км/ч. за 3,5 секунди.

Mansory не издава никакви официални данни за ускорението за S63 Signature Edition, но те показват, че максималната скорост е увеличена до впечатляващите 310 км/ч.  Разбира се, промените в този S-Class са доста повече.

Виждаме нова предна броня с LED дневни светлини, олекотен капак с Naca отвори, странични прагове, карбонови капаци на огледалата, спойлер на тавана, заден спойлер и дифузьор. Нова спортна изпускателна система е инсталирана и според Mansory, тя прави звука на Signature Edition S63 „гърлен и внушителен“.

Що се отнася до интериора, той се отличава с леко преработен волан, алуминиеви педали, кожени стелки, бродирани емблеми и синьо-бяла кожена тапицерия на седалките и панелите на вратите.

Колата е забелязана в Монако, паркирана до Porsche Cayenne и Ferrari. Може да се твърди, че Benz-ът от Mansory се отличава за добро или лошо.