mercedes-maybach

Еталонът за лукс на Mercedes-Maybach получава стилистични „ощипвания“ от новата фирмена визия на марката. Някои от тях вече видяхме в кабриолета S650.

Още от пръв поглед се забелязва новата решетка с вертикални линии, която очевидно е взаимствана от концепта показан миналата година – Vision Mercedes-Maybach 6. Тя се разграничава от мулти-точковата  предница на кабрио версията, представена наскоро в Лос Анджелис, за да подчертае по-формалната визия на лимузината.

Киентите на фейслифтовия Mercedes-Maybach S-Class ще имат възможността да избират цвета на колата си сред 9 различни комбинации от два тона, както и допълнително покритие за засилване на огледалния блясък. Цялата тази прелест ще легне на новите стилни 20-инчови джанти, а ако сте харесали тези от кабрио модела, ще можете да ги поръчате и тук.

В салона промените засягат отново цветовите опции на тапицерията и по-конкретно новодобавените в списъка кафяво-черно и бежово-черно.

От гледна точка на техническите характеристики голямата S-класа остава непроменена. Изборът за нейното задвижване се свежда отново до 4.0 литров туин турбо V8 или битурбо V12 с 6.0 литров обем, наречени съответно S560 и S650.

А защо не се запознаете и с една от най-луксозните офроуд машини Mercedes-Maybach G650 Landaulet?