mercedes gle

Mercedes GLE Coupe OrangeArt Edition е всъщност елемент от естественото продължение на поредицата от Art изпълнения, през които преминаха и SLC RedArt Edition и SL Designo Edition. Той получава някои естетически подобрения, с които да ви впечатли, стига да сте почитатели на оранжевия цвят и да имате набито око изобщо за да забележите промените.

Пакетът OrangeArt е наличен за GLE 350 d 4Matic, GLE 400 4Matic, GLE 500 4Matic и AMG GLE 43 4Matic. Относно външния вид той включва оранжеви акценти върху канта на джантите и предната престилка. Купувачите ще могат да избират между няколко нюанса на черно, сиво и бяло за основна боя на колата.
Всичко това може да се комбинира и с AMG модификацията на Mercedes GLE, като в този случай получавате 21-инчови джанти от лек метал с 5 двойни спици, както и LED рингове за фаровете.

В интериора оранжевия цвят на OrangeArt Edition далеч не преобладава. Той се изразява единствено в двете тънки линии на предните седалки от кожа Nappa/Dinamica. Същата кожа увива и три-спицовия волан с алуминиева средна част.