Mercedes G-Class 2019 показа интериор

G-Class

Mercedes пусна първи интериорни снимки на G-Class 2019 г.

Преработената G-Class ще бъде представена на Северноамериканското международно автомобилно изложение следващия месец. Тя ще има изцяло нова кабина, която е значително по-модерна и луксозна отколкото в предшественика си.

Веднъж седнали задновия волан, шофьорите ще се окажат заобиколени от кожена тапицерия, дървена облицовка и карбонови или метални повърхности. Моделът е оборудван с отопляеми седалки, аудиосистема със седем говорителя и многобройни нови отделения за съхранение, включително осветен подлакътник.

Стандартният модел е снабден с аналогови уреди, но клиентите могат да поръчат цифров 12,3-инчов дисплей. Когато е избран цифровият екран, той се комбинира с 12,3-инчовия инфоразвлекателен дисплей, за да се създаде широкоекранен външен панел.

Говорейки за опции, Mercedes потвърди, че G-Class ще се предлага с Burmester съраунд звукова система с 16 говорителя, както и Active Multicontour Seat пакет, който включва предни седалки с отопление, вентилация и масаж. Ще има и дизайнерски опции като кожа Лугано в черно, лешниково кафяво или макиато бежово. Другите опции включват пакета Exclusive Interior Plus, който добавя Nappa кожа по вратите, централната конзола и таблото.

Независимо от по-новата технология, интериорът има някои класически щрихи, включващи дръжка за пасажера и хромирани бутони. Също така има два държача за чаши на централната конзола и кръгли вентилационни отвори, които имитират кръглите фарове на SUV-а.

G-Class 2019 е по-голям от предшественика си и това дава на шофьорите и пътниците допълнително пространство за краката, раменете и лактите. Най-голямото увеличение е за сметка на пътниците на задните седалки, което е с допълнителни 150 мм. за краката.

Mercedes не разкрива екстериорния дизайн, но компанията потвърди, че G-Class ще запази своя емблематичен дизайн, който до голяма степен остава непроменен в продължение на десетилетия. По-специално, производителя заяви, че моделът ще запази отличителните дръжки на вратите, предпазните решетки и мястото за резервна гума.