Със сигурност сте виждали Mercedes G-class, не се съмняваме, че сте виждали и кемпер. Но едва ли сте се разминавали с G-class-а преправена на кемпер.

Несъмнено кемперът е страхотно превозно средство. Освен превоз, той може да бъде и ваш дом, а е перфектен и за някоя бърза и непланирана почивка. Лятото със сигурност сте виждали много такива подвижни домове. Днес обаче ще ви покажем един „малко“ по-нестандартен екземпляр.

Тази G-class-a е претърпяла коренна промяна. От SUV се е превърнала в напълно функционален кемпер. Джипа е боядисан в крещяш оранжев цвят, но не това е впечатляващото. Не можем да си представим колко рязане и заваряване е претърпял, но определено творението е интересно. Кемпера разполага с диван и маса, които лесно се превръщат в легло за двама. Освен това е вградена и малка кухня с котлони, както и тоалетна.

Общо взето, ако искате да сте истинска батка, но парите не ви стигат. То продавайте апартамента, купувайте G-class и започвайте да режете. Накрая освен гъзарско возило ще имате и нов дом.