Mercedes-Benz A-Class Sedan 2019 ще се бори с Audi A3 с четири врати

A-Class

Mercedes-Benz все още държи новата A-Class Sedan под камуфлаж, но вече имаме добра представа как ще изглежда.

Същото се отнася и за Клебер Силва, тъй като неговите рендери на предстоящия компактен автомобил с четири врати изглеждат доста сполучливи. Виждаме почти идентичен дизайн с хечбека до С-колоната и присадена нова задница.

Точно там, според Силва, 2019 A-Class Sedan се различава от по-големите C-, E- и S-Class, тъй като вместо почти трапецовидните задни светлини, той получава по-конвенционални, хоризонтални , свързани с хромирана лайсна.

Всъщност това не е първият път, когато видяхме A-Class Sedan, тъй като Mercedes разкриха концепта на миналогодишното автомобилно шоу в Шанхай. В сравнение с това, което имаме тук, той се появи с решетка Panamericana и различни задни светлини – които биха могли да достигнат до производство.

За разлика от A-Class с пет врати, седанът ще се предлага в Северна Америка. Той ще се предлага с повечето двигатели, които се намират в последния хечбек. Детайлите ще бъдат обявени близо до датата на пускане, но в Европа автомобилът може да бъде използван с различни бензинови и дизелови агрегати, въпреки че дизелите не се очаква да стигнат до другата страна на Атлантическия океан.

Също така остава да видим дали AMG ще пусне 45 версия на A-Class Sedan или конкурентът на Audi RS3 Sedan ще бъде топ версията на новия CLA. Ако го направят, очаквайте, че ще има около 400 к.с. и задвижване на всички колела, плюс задължителния бодикит и всички детайли, които вървят с продуктите от Афалтербах.

Най-достъпният член на семейството на Mercedes в САЩ вероятно ще бъде малко по-скъп от A3 с четири врати, който понастоящем започва от $ 31,950. Това ще е така, ако Merc следва същата практика, както в Европа, където новият A-Class хечбек е с около 5 000 евро по-скъп от конкурентите си.

A-Class