Mercedes B-Class 2019 с нова визия

B-Class

Mercedes показа прототип на следващата B-Class, за да го изпита в студено време. Ще ви покажем снимките на предстоящия компактен модел.

Въпреки тежкия камуфлаж, следващата B-Class не може да скрие преработеното си купе, което прилича повече на A-Class с висок покрив и по-малко на MPV миниван. Това я прави по-привлекателна за клиента, отколкото преди.

Интериорът ще продължи да бъде просторен и ще разполага с достатъчно ниши. Таблото ще се доближава много до новата A-Class, включително с най-новата MBUX инфоразвлекателна система.

В края на краищата двата модела имат една и съща платформа, и приликите ще обхванат системите за активна безопасност и двигателите. Те ще включват бензинови, дизелови и 48V plug-in хибридни агрегати.

Новото поколение на B-Class ще продължи да играе ролята на най-практичното предложение в гамата на компактни модели на Mercedes. Тя ще включва л A-Class хечбек и седан, CLA купе с четири врати и версия Shooting Brake, GLA  кросоувър и вероятно дори и нов SUV, наречен GLB.