Mercedes-AMG GT S със 744 к.с. среща познат съперник

Mercedes-AMG GT S

Модифициран Mercedes-AMG GT S със 744 к.с., произведени от 4.0-литровия V8 с две турбини, трябва да може да се справи с почти всеки суперавтомобил.

Ами … ако този суперавтомобил е зашеметяващият McLaren 720S, той се нуждае от повече, за да може да поддържа темпото, камо ли да го бие.

Mercedes-AMG GT S, показан на клипа по-долу е разработен от JB Automotive. Той включва Stage 3 ъпгрейд, който добавя 222 к.с.

Германският спортен автомобил, превърнал се в суперавтомобил, е заснет в Германия по време на драг състезание, където среща някои ожесточени конкуренти. Разбира се, най-опасният от тях е 720S, споменат по-горе, участващ в драг от летящ старт. GT S все пак имаше шанса да покаже на какво е способен срещу други мощни автомобили.

Сред колите, които станаха жертва на споменатия AMG GT S и неговата огромна мощност, е Nissan GT-R. Списъкът включваше и други модели, като например Ford Mustang и Chevrolet Corvette, но също така беше научен важен урок от едно BMW M3, което вероятно е модифицирано до краен предел.