Mercedes-AMG GT 63 4-door е може би най-красивият нов модел

Mercedes-AMG GT 63

Освен прототипите на 4-вратия Mercedes-AMG GT 63 и представителните снимки, това може би е първият екземпляр, забелязан в трафика.

Защо това е важно? Защото дава възможност на хората да видят красивия модел в реална среда. Снимките в трафика могат да бъдат много показателни, което ни помага да преценим доколко автомобилът се вписва визуално сред другите.

Спокойно може да се каже, че AMG GT 4-door изпъква сред таксита, хечбеци, малки ванове и други автомобили, които са по джоба на повечето хора. Автомобилът бе забелязан в Берлин и ще ви оставим да прецените за себе си доколко се впечатлявате от луксозното купе и дали лесно ще го различите на пътя.

Що се отнася до версията, липсващият „S“ символ показва, че това е обикновеният 63 4MATIC модел, който се задвижва от 4.0-литров biturbo V8 двигател, произвеждащ 585 к.с. и 800 Nm въртящ момент. Той може да достигне 100 км/ч. само за 3,4 секунди, преди да се изстреля до 310 км/ч.

Моделът разполага с AMG Cylinder Management, който деактивира част от цилиндрите при частично натоварване, както и когато шофьорът избере Comfort режим.