Mercedes-AMG GLC 63 2020 ще получи леко освежаване

GLC 63

Хората, които мислят, че големите SUV-ове не отговарят на техните нужди и предпочитат да получат нещо по-компактно, но също толкова стилно, могат лесно да се обърнат към Mercedes-Benz GLC.

Mercedes предлагат изключително мощен SUV, който е и едновременно доста елегантен. В него ще получите усещане на спортна кола и лукса, с който Mercedes са известни. Това е GLC 63 и GLC 63S.

Въпреки че GLC 63 е отскоро на пазара, Mercedes вече планира обновяване, тествайки прототип на Nurburgring Nordschleife. Това им позволява да тестват скоростта на автомобила, като същевременно измерват възможностите за управление и завиване.

Няма нищо лошо в това как изглежда Mercedes-AMG GLC 63, независимо дали е обикновен модел или Coupe версията. Това е мускулест кросоувър с агресивно оформена предница, но с консервативна задница.

Разбира се, всичко това се отнася за 2016 г., което означава, че подобренията предстоят. Съдейки по тези изображения, GLC 63 ще получи малко по-малки фарове и нов дизайн на задните светлини, нещо, което можем да очакваме. Този, обаче, не разполага със задните светлини с квадратно оформление.

Подобно на обикновения модел, версията GLC 63 ще получи 12.3-инчов цифров инструментален панел, нов 3-лъчев волан, подобрен head-up дисплей и нов 10.25-инчов дисплей за инфоразвлечение с нов интерфейс, както и нов тъчпад контролер.

Ще видим и обновен набор от системи за безопасност и помощ при шофиране, което вече е задължително.

Що се отнася до двигателите, не сме сигурни какво планира Mercedes, но тъй като сегашният GLC 63 S вече предлага 510 к.с. и 700 Nm, възможно е мощността да остане същата. Разбира се, ако Mercedes-AMG почувстват, че моделът има нужда от още конски сили, ние няма да имаме нищо против.

Mercedes трябва да пусне на пазара актуализирания AMG GLC 63 до края на следващата година като модел за 2020 г.