Mercedes-AMG E63S Estate е красавец в черно с бронзови джанти

E63S

Независимо от масивния скок в продажбите на SUV-ове през последните няколко години, комбитата все още са отличен избор за тези, които искат просторен семеен автомобил – и вероятно са изморени от целия кросоувър шум.

На върха на пирамидата седят мощни комбита като Audi RS6 и водещата версия AMG E63S на Mercedes-Benz E-Class Estate. Като се има предвид мощността и цялостното представяне, може да се помисли дори и за най-добрата семейна кола в света.

И така, какво можете да направите, за да подобрите вече смелата му външност? Изборът за черен външен вид е добър старт. След това можете да добавите затъмнени прозорци и може би дори контрастиращи колела, като тези 21-инчови Vossen M-X2s в сатенен бронз.

Независимо дали ви харесва външния вид на този E63S или не, няма две мнения за неговата производителност. Неговият 4.0-литров турбо V8 изстрелва604 к.с. и въртящ момент от 850 Nm. Добавете и 4MATIC+ системата за задвижване на всички колела и 9-степенната автоматична Speedshift кутия и ще осъществите спринта от 0 до 100 км/ч. само за 3,5 секунди.

Ако искате по-малко време за ускоряване на комби, може би ще трябва да преобразувате Tesla в Shooting Brake, просто защото няма по-бърз вариант, който може да оспори E63S комби в права линия.