Mercedes-AMG C63 Edition 1 изглежда чудесно с джанти Forgiato

C63

Когато Mercedes представя нов вълнуващ модел, той често идва като Edition 1. Това се случи и с AMG C63 coupe, който дойде в матово сиво с жълти ивици и акценти в доста спортен вид.

Джантите също не бяха забравени. Те са 19-инчови многоспицови в черно и жълто , които отговарят на останалата част от външния вид. Но един собственик очевидно реши, че подходът на AMG може да се подобри, така че той се обърна към хората от Forgiato.

Най-добре познати с необичайните си големи ъпгрейди, Forgiato намират в този случай правилната рецепта, с която не претрупват модела. Джантите Technica TEC 2.6 на компанията изглеждат възможно най-правилни, с класически дизайн с пет спици и модулни джанти, като запазват черно-жълтата цветова комбинация.

Те са подходящи за канализиране на всички 503 конски сили и въртящ момент от 700 Nm, идващи от 4.0-литровият турбо V8, който задвижва C63 S.

Изглежда, че клиентът (разумно) е избрал наличната спирачна система от въглерод-керамика, запълвайки тези колела и запазвайки своята сигурност. Говорим за машина, която достига 100 км/ч. под четири секунди.

С новите колела, големите спирачки и блестящия AMG аеродинамичен пакет, които са част от Edition 1, това луксозно спортно купе изглежда готово да удари пистата, но вероятно ще се почувства по-добре на пътя.