mclaren tuning

Ако сте горд собственик на McLaren и в мислите ви се върти идеята да направите някакви визуални доработки по него, британската компания може да ви предложи цял набор от афтърмаркет (тунинг) части.

Автомобилният производител от Уокинг е подготвил дълъг списък с части и аксесоари, обхващащи моделите 540C, 570S и 570GT. В него присъстват продукти като карбонови сплитери за броня, дифузьори, прагове, джанти, крила, въздухозаборници, странични огледала и дори предпазни плоскости, които се поставят под предната част на колата, за да защитават карбоновия сплитер от лошите лежащи полицаи и бордюри.


За освежаването на интериора също е помислено. McLaren предлагат тунинг волани, различни карбонови детайли, с които да рефрешнете атмосферата в салона, а също и аксесоари като готини спортни стелки за пода например.

Всички тези тунинг части биха били полезни на човек, притежаващ по-стар модел от марката или на някой, който току що е закупил McLaren втора употреба и се нуждае от смяна на някои заводски панели.