Lexus RX L 2018 ще е с 3 реда седалки

RX L

Lexus свали покривалото на RX L и той най-сетне получи три реда седалки, които могат да поберат до седем пътника.

Добавянето на трети ред e възможно благодарение разширяването на задната част на автомобила с 110 мм. Lexus използват и по-остър ъгъл на прозореца на багажника в своя RX L, за да се осигури нужната височина на пътниците отзад.

Стандартно, Lexus RX L 2018 ще се предлага със седем седалки. Допълнителната опция за шест места се предлага с по-широки места на втория ред, които позволяват по-лесен достъп до третия ред.

Стандартните характеристики включват електрически сгъваема трета седалка, електрическа задна врата и кожена тапицерия за първия и втория ред. Тризоновият климатик предоставя на пътниците най-отзад отделни отоплителни и климатични вентилационни отвори.

По-дългият Lexus RX L се предлага като бензинов RX 350L, задвижван от 3.5-литров V6 с мощност 290 к.с., съчетан с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Хибридната AWD версия RX 450hL свързва 3.5-литровия V6 с два електрически мотора зи общата мощ е 308 к.с. Бензиновите модели се предлагат с предно задвижване и AWD система.

Базовите модели идват с 8-инчов дисплей. Ако изберете пакета за навигация, получавате 12,3-инчов дисплей с висока разделителна способност заедно с премиум аудиосистема с 12 високоговорителя. Меломаните ще имат възможността да изберат системата Mark Levinson Premium Surround с 835 вата и 15 говорителя.

Очаква се Lexus RX L 2018 да се появи в края на годината, като моделът с предно предаване ще струва $ 47,670, а този със задвижване на всички колела –  $ 49,070.