Вероятно сте свикнали да виждате Mercedes Sprinter, като маршрутка или като идеален превозвач на мебели, зеленчуци, ATV-та и какво ли не. Lexani Tune са стигнали далеч, превръщайки работния кон в истински луксозен OFF-Road кемпер!

Lexani Tune позволяват на клиентите си да персонализират своят Sprinter. Предлагат се няколко различни цвята, включително и камуфлаж, при това без абсолютно никакво доплащане. Бусът получава големи ролбари, открит багажник на покрива с вградени LED светлини, както и сериозни OFF-Road гуми, които впрочем могат да бъдат комбинирани дори с 20-цолови джанти.

Вътрешното оборудване, също ще се изготвя по поръчка на клиента. Като опциите включват Apple TV, Alpine DVD Player, Wi-Fi, няколко контакта, малък хладилник, луксозни шкафове, две легла и други. Освен това за още по-голям комфорт, всеки от пасажерите е снабден със собствена LED осветление за четене, което може да спира и пуска по своя преценка. Голяма част от интериорните детайли са от карбон, а върху тавана е монтиран слънчев панел.

Все още кемперът не е пуснат в прозиводство, като от компанията заявиха, че ще отнеме поне година, тъй като все още го тестват в различни терени и метеорологични условия.