huracan

Lamborghini Huracan Spyder бе помляно в навечерието на миналия петък, когато екзотичният автомобил се оказва „забит“ под паркирала до тротоара Honda Civic. CBS Chicago съобщиха, че инцидентът се случил след като шофьорът на скъпото возило сбъркал педала на спирачката с този за ускорението.

Въпросният Huracan Spyder е изпипан в цвят черен мат и тъмни джанти, контрастиращи над червените спирачни апарати и орнаменти. Изглежда или поне е изглеждал страхотно до миналата седмица. За съжаление лежащата върху предния прозорец Honda до известна степен разваля визията му.

Трудно е да се определи стойността на щетите след удара, но това което може да се отбележи от снимките е тотално помляна предна броня, калници и капак, както и счупено предно стъкло. Интересното в случая е, че нагледно можете да видите колко голяма тежест понася подсилената рамка на челното стъкло при кабрио колите.

Говорейки пред медиите, собственикът на Lamborghini-то не изглеждаше твърде притеснен от случилото се, заявявайки само, че първата му мисъл била бързо да напусне колата, защото забелязал изтичане на гориво. Той споделил, че колата е тотално разрушена и с жена си ще отидат да купят заместник още в понеделник.