Полоса плюс мощни автомобили с над 1000 к.с…. Реакция, която без проблем може да доведе до инциденти, които в най-добрия случай се разминават с изкривени ламарини и лоши новини за бюджета на отборите.

Кадрите по-горе са от драг състезанията в Тексас – Texas Invitational, които привличат десетки посетители наблюдаващи драг двубоите между супер мощни доработени автомобили. Както се вижда на пистата присъстват машини като Audi R8, Nissan GT-R, Corvette и Porsche. Също и няколко Lambo-та, две от които успяха да катастрофират с доста висока скорост.

Първото е черно Gallardo, което излита вляво от пистата и след многобройни завъртания успява да спре в разораната нива. Със сигурност карбоновите панели са виждали и по-добри дни.

Втората ексцесия се случва с бял Huracan, за който се твърди, че има над 2000 ‘коня’ под капака. Той внезапно губи контрол в края на отсечката и също заорава полето около полосата.

Останалата част от клипа показва множество интересни стартове между мощни коли и някои други фалове при спирането им след финалната линия.