Действието в клипа се развива през нощта в Мексико и включва много конски сили. Както можете да се досетите, става въпрос за незаконна улична гонка.

Една от колите през онази нощ, е силно модифицирано Lamborghini Huracan Performante, чийто 5.2-литров V10 двигател фабрично идва с 631 к.с. и въртящ момент от 600 Nm.

Тази кола обаче идва с няколко ъпгрейда от Dallas Performance, включително twin-turbo система, която според съобщенията увеличава производителността до невероятните 1,400 конски сили.

С достатъчно мощ да бие някои от най-бързите машини в света, този Huracan Performante се състезава срещу няколко мотора Suzuki Hayabusa, на магистрала, от летящ старт.

Стартът от движение би трябвало да намали предимството от допълнителното сцепление на италианския суперавтомобил, но когато мощта се разгърна изцяло, шофьорът видя, че се насочва към един от мотоциклетистите. След това той решава да се отдалечи наляво, за да избегне удара, и в крайна сметка губи контрол и излиза от пътя.

Изненадващо, непредвидената среща с неравния терен не остави драскотини, както се вижда по-късно във видеото, след като Huracan-ът посети автомивка. Въпреки това, е най-добре машината да се инспектира и шофьорът да продължава с опитите си на писта, а не по улиците.