Kia ProCeed ще е по-секси от всякога

ProCeed

Производствена версия на Proceed Concept, представена през 2017 година, ще бъде третият модел в новата Ceed гама, заедно с хечбека и комбито. Благодарение на дизайна си в стил Shooting Brake, ProCeed трябва да бъде най-атрактивният от всички.

Не е изненадващо, че предният край на ProCeed изглежда до голяма степен същият като на неговите братя от Ceed семейството. Повечето от промените са отзад и включват полегато задно стъкло, спойлер на покрива, включващ трета спирачна светлина, привлекателен дифузьор и тесни задни светлини, прикрити под червен камуфлаж. Когато бъдат разкрити, тези светлини ще изглеждат наистина много добре.

Kia споделя, че ще продава ProCeed със същите двигатели като Ceed хечбек и Ceed комби. В резултат на това ще видим 1.0-литров бензинов T-GDi, както и 1.4-литров T-GDi бензин, първият от които доставя 118 к.с., а вторият – 138 к.с. Дизелова опция също е на разположение, с 1.6-литров агрегат, развиващ между 113 к.с. и 134 к.с. Всички двигатели ще се продават със стандартна 6-степенна ръчна трансмисия, но 1,4-литровият T-GDi и 1,6-литровият CRDi ще се предлагат и със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител.