Kia 2019 Sorento се появи преди дебюта си

Sorento
2019 Kia Sorento - Moab, UT

Kia свали покривалото на новото Sorento ден преди дебюта си в Лос Анджелис.

Показан на апокалиптичния фон до град Моуаб, новият модел Sorento обещава да е повече от паркетен SUV. От компанията заявиха, че той може да се справя и с големи offroad препятствия.

Kia не сподели много за новия кросоувър, но моделът дебютира в Южна Корея през лятото и наскоро се появи на автомобилното изложение във Франкфурт. В резултат на това можем да очакваме, че моделът в САЩ ще получи обновена визия. Тя включва нови брони и ревизирани предни и задни светлини. Решетката също е обновена и клиентите могат да очакват да видят по-голям избор от джанти.

Sorento
2019 Kia Sorento – Moab, UT

Стилните промени ще продължат и в интериора, тъй като моделът зад граница получи нов волан, по-мека на допир пластмаса и актуализирана кожена тапицерия с превъзходно усещане. Купувачите могат да очакват и обновен дисплей с уреди, актуализиран скоротен лост и инфоразвлекателна система с 8-инчов дисплей.

Пълните подробности ще бъдат обявени по-късно тази седмица, но можем да очакваме, че моделът ще бъде с нова 8-степенна автоматична трансмисия, която ще спомогне за подобряване на представянето и ефективността на горивото.