Irmscher разкраси и засили Opel Insignia GSi

Insignia GSi

Insignia GSi е най-бързата и най-скъпата версия на семейния седан на Opel, но това не означава, че не може да бъде подобрена.

Подобрението идва от некой да е, а от Irmscher. Insignia GSi получава актуализирана предница, състояща се от нова радиаторна решетка от неръждаема стомана или карбон, както и още няколко карбонови елемента.

Отстрани Insignia-та се горее с нови 20-инчови джанти, които се предлагат в две версии: Heli Star и Evo Star. За да се подобри поведението на пътя, автомобилът слиза с 30 мм по-близо до земята.

Все още няма снимки на интериора, но тунерът твърди, че спортният пакет ще покаже подложки на праговете от неръждаема стомана с надписи Irmscher, както и кожени седалки. Очевидно е, че компанията ще може да променя кабината към предпочитанията на клиента по отношение на материали и цвят.

Що се отнася до подобренията в производителността, Irmscher казва, че те вече разработват тунинг пакет за 2.0-литровия бензинов турбо агрегат. Компанията ще увеличи максималната мощност до около 280 конски сили, от 256 к.с. заводски. Малко повече коне никога не са излишни.

Модификациите на тунинг ателието за Insignia GSi могат да бъдат закупени отделно или като пълен пакет.

Insignia GSi се предлага и с 2.0-литров twin-turbo дизелов двигател с мощност от 207 к.с. и 480 Nm въртящ момент. И двата мотора са свързани с 8-степенна автоматична трансмисия и стандартно задвижване на всички колела.