Irmscher предлага тунинг пакет за Opel Grandland X

Изминаха едва няколко месеца от официална премиера на новия Opel Grandland X, а немското тунинг студио Irmscher вече предлага модифициран пакет за SUV-а.

Предната решетка е с променена шарка, а емблемата на Opel е махната от нея, като на нейно място се появява хромирана или карбонова лайсна, в зависимост от желанието на клиента. Под вратите на автомобила са поставени допълнителни прагове, дали за удобство, дали за красота, само дизайнерите на студиото знаят. Те също могат да се поръчат в два различни цвята – хромирани или в черен мат. Новите джанти на Irmscher също грабват окото, атрактивно съчетавайки цветовете на хрома и набиращия популярност – пиано лак. Тук отново тунинг студиото предлага избор на своите клиенти, предоставяйки им джантите в три размера – 17, 19 и 20 цола. Интериорът също е претърпял частична промяна, лайсните са боядисани в алуминиево-сив цвят, а тапицерията е с естествена кожа, украсена с дизайнерски шевове.

Irmscher предлагат и силова модификация на двата двигателите на Opel Grandland X, като и на бензиновия 1.2-литров мотор и на 1.6 дизеловия агрегат са добавени приблизително по около 25 к.с.