Hyundai Veloster N ще изглежда чудесно

Veloster

Hyundai не е компанията, която асоциираме със спортни модели, но ето че вече разработва втори модел от N-performance гамата си – Veloster N.

Базиран на забележителния Veloster, новият модел на корейците ще споделя някои от компонентите си с настоящия i30 N. Благодарение на по-изчистения си дизайн, новият спортист ще изглежда по-добре от двете N модификации.

Засега можем да ви покажем само концептуална рисунка на KKS Studio. От нея виждаме доста по-впечатляващи детайли като например по-голяма и агресивна радиаторна решетка. В допълнение се виждат и по-големи въздухозаборници. Екстериорът се допълва от по-големи спирачки, джанти с N означения, по-раздути прагове, спойлер на багажника и двойка ауспуси.

Остава да видим дали Hyundai ще направи топ версията на своето купе по-бърза от i30 N. Най-вероятно двигателят от хотхеча ще намери място и в купето, но с повече мощ. Засега той развива 246 к.с. или 271 к.с. с Performance пакета. Очакваме Veloster N с притаен дъх, за да ни покаже, че и Hyundai умеят да задоволяват ентусиастите.