Hyundai i30 N-Line тренира на „Ринга“

N-Line

Подобно на S Line на Audi Hyundai създава модели, които изглеждат бързи, без непременно да имат сериозна мощ под капака. N-Line е отговорът на корейците в тази визуална борба.

Tози прототип на i30 N-Line може да изглежда бърз, колкото и 250-коньовия модел i30 N (има версия и с 275 к.с.), но всъщност става дума за екстериорни модификации като агресивен дизайн на бронята, двойна изпускателна система, липове и голям спойлер отзад.

N означението на предната решетка остава скрито. Както вече беше съобщено, очакваме Hyundai да предложи своя N Line пакет заедно с повечето двигатели в гамата на i30, включително 1.4-литровия T-GDI със 140 к.с и 242 Nm въртящ момент.

Също така е вероятно производителят да снабди модела с по-ниски пружини, като по този начин ще даде на новия i30 по-добра стойка и същевременно ще подобри начина, по който се държи на пътя.

Що се отнася до интериора, можем да погледнем i30 N за вдъхновение. Ако сравним GT-Line на Kia с i30 N-Line, трябва да очакваме волан с плоско дъно , кожена тапицерия с контрастни шевове и може би дори метални или карбонови елементи.

Очакваме Hyundai да разкрие i30 N-Line някъде тази година, като го изправи срещу Renault Megane GT Line и споменатата по-горе Ceed GT-Line.