Hyundai представи новия Veloster

Veloster

Наскоро  се появиха шпионски снимки наследващото поколение Veloster, а сега южнокорейската фирма пусна промо видео за новата кола.

Наречен „Live Loud“, тийзърът показва, Veloster в доста шарена разцветка. Освен това видеото подчертава някои от ключовите елементи на дизайна на автомобила, включително антената като перка на акула, двойните накрайници на ауспуха и изпъкналият заден дифузьор. Можем да чуем и двигателя в действие и за наша изненада, звучи доста добре.

Hyundai все още не е казал какво ще задвижва изцяло новия Veloster. Предполагаме, че той ще бъде оборудван с два 1.4 литра и 1.6 литра турбо двигателя заедно със 7-степенна трансмисия с двоен съединител. За ентусиастите, ръчната кутия ще се предлага в комбинация с 1.6-литровия агрегат.

Когато стандартният Veloster се появи в шоурумите, Hyundai ще представи варианта Veloster N, вероятно задвижван от същия 2.0-литров турбо двигател с 271 к.с. като при i30 N.

Hyundai Veloster ще дебютира на автомобилното изложение в Детройт през следващия месец. Междувременно се насладете на видеоклипа по-долу.