Hummer Camaro е нещо, което не ни оставя безразлични

Camaro

През 2019 г. решихме, че сме видели всичко в тунинга. Този Chevrolet Camaro обаче, поставен върху шасито на Hummer H1, извежда нещата до нови висоти. Наскоро Hoonigan AutoFocus имаше възможност да го огледа отблизо.

Този откачен Chevrolet Camaro е рожба на Крис Хайман и е създаден само за един месец. Очевидно свързването на купето на Camaro с шасито на H1 не е толкова трудно, но е трябвало да се направят някои сериозни механични модификации, за да може колата да работи.

Например автомобилът разполага със система за завиване на задните колела, което означава, че той може да пълзи като рак. Ако искате, автомобилът може да се управлява в режим на управление на всички колела и да изпълнява абсолютно перфектни донъти.

По отношение на мощността, Camaro офроудърът разполага с LS1 V8 двигател със 76 мм турбокомпресор и доставя приблизително 650 к.с., когато работи на E85. Той има дори и азотна система. Това, което е особено впечатляващо за превозното средство е, че той често достига до своите граници и се движи през дълбоки кални локви, мръсни пътеки и коловози и навсякъде другаде, където може да се изцапа. Собственикът казва, че е закупил всеки компонент за проекта от Craigslist и цялото творение вероятно струва само около 10 000 долара.