Honda S2000 Club Racer е малко по-специална

Club Racer

Honda S2000 се превръща в легендарен автомобил на марката и съвсем нормално е, цените ѝ да се покачват. Автомобилът има с какво да впечатли, но сега ще ви разкажем накратко за Club Racer версията.

Това не е обикновенна S2000. Не е обикновена, защото Honda произведе само 699 броя в световен мащаб, а от тях само 269 са завършени в Berlina Black като тази. Тази специално се продава в САЩ, но не това е темата в момента.

Изображенията разкриват фабричния си твърд таван и фиксираното задно крило, което е стандартно за CR. Виждаме и доста агресивната предна броня и сме сигурни, че този автомобил е изгодна сделка в момента. Стойността му няма да спира да расте.

Задвижването в S2000 Club Racer предлага познатите 237 к.с. от атмосферния 2.0-литров агрегат, подобно на AP2 поколението. Модификациите, отличаващи CR, включват твърди пружини, амортисьори и стабилизиращи щанги. Разбира се, изпускателната система е по-свободна, нещо немислимо днес, а кормилната рейка е по-твърда. Относно екстериора, вече ви казахме разликите.