Honda Integra Type R за 45 000 долара?

Integra Type R

Тази Honda Integra Type 1997 може да носи емблемата на Acura и да е регистрирана като Acura, но всъщност е Honda. При това много скъпа Honda.

Всеки Honda фен ще разбере, че DC2-поколението Integra е един от най-желаните модели от златната ера на производителите на автомобили в края на 90-те и началото на новия век.

Въведена през 1995 г. на японския пазар, Integra Type R променя представите за автомобили с предни задвижващи колела. Всъщност тя все още се счита за един от най-добрите автомобили с предно предаване, произведени някога.

В Съединените щати получиха първите си модели като DC2R през 1997 г., където производството беше ограничено само до 320 броя. Този конкретен Type R от Boyko Motors е номер 35 от тези 320 и в момента цената му е космическите $ 44,900.

Заслужава ли си? Е, в зависимост от това колко голям фен си, може би, може би не. Цените на DC2 Type R се увеличават постоянно през последните години, тъй като ентусиастите осъзнават колко е специален. Освен това, младите хора, които притежават или мечтаят за Type R, когато са били нови, сега имат пари и здрава доза носталгия.

Този модел е завършен в изключително желаната Championship бяла боя и е бил управляван само 14 423 мили. Изглежда, че е в безупречно състояние и със сигурност има много повече история, отколкото чисто нов Civic Type R, например.

Някой има ли желаещи с излишни $ 45,000 сред вас?