Нетърпелив да покаже на света, че Chevrolet Camaro „Exorcist“ е много по-добър от Dodge Demon, Hennessey взе американския мускул с 1000 к.с. и го засили до 349 км/ч.

За да изпробва възможностите за максимална скорост на Camaro, Hennessey заведе колата до Uvalde Proving Grounds. Въпреки постигането на максимална скорост, равна на тази на Lamborghini Aventador, The Exorcist изглежда не изпитва трудности при достигането на тази граница. В интерес на истината, може би щеше да е по-висока от 350 км/ч., ако шофьорът не трябваше да се намали заради завой на пътя.

При правилните условия, Dodge Demon може да достигне над 320 км/ч. По отношение на максималната скорост тогава, The Exorcist побеждава Demon.

За да създаде тази версия, Hennessey започва с Camaro ZL1 за $ 55,000, екипира автомобила с множество модификации, насочени не само към бързината в права линия, но и към поведението в завой.

За онези, които искат най-съвършеното Camaro, Hennessey ще подготви колата с 20-инчови джанти, радиални драг гуми, модифициран задвижващия вал, под и комплект инструменти за допълнително $ 8,995.

Все още не сме виждали The Exorcist и Dodge Demon да се изправят на четвърт миля дуел, но се надяваме, че Hennessey ще планира такова състезание.