G-Power X6 M Typhoon е брутален SUV

X6 M

Що се отнася до SUV-овете, BMW X6 е един от най-спортните, особено версията, разработена от M-Division на автомобилния производител. Във формат X6 M, превозното средство разполага с 575 к.с. и 750 Nm въртящ момент, благодарение на 4.4-литровия битурбо V8 двигател.

Клиентите, които търсят повече, могат да изберат G-Power Typhoon, който добавя по-широки калници, персонализирана предна броня с големи отвори, странични прагове, нова задната броня и специална изпускателна система с четири накрайника.

Ако парите не са фактор, вие вероятно ще искате и допълнителния дифузьор от въглеродни влакна и Venturi капак, за да подобрите вентилацията на въздуха за двигателя. Що се отнася до джантите, немският тунер ще ви предложи своите Jet Black 5-спицови Hurricane RR джанти, които тук са с диаметър 23 инча.

Междувременно, индивидуално регулируемото на височина окачване GX6M-RS снишава предната ос до 40 мм, а задната – до 30 мм, като се смята, че това подобрява управлението.

Що се отнася до мощта, X6 M Typhoon е много добре оборудван благодарение на модернизирани турбокомпресори, специален даунпайп и V3 софтуер, заедно с премахването на електронния ограничител на автомобила. Резултатът е максимална изходна мощ от 750 к.с. и въртящ момент 980 Nm.

Според G-Power, този X6 може да развие над 300 км/ч., като би изминал четвърт миля само за 11,5 секунди. Не е зле за голям и тежък SUV. Никак не е зле.

https://www.youtube.com/watch?v=lHCUcadjaTQ