G-Power пренася BMW M2 в друго измерение

M2

С излизането на BMW M2 Competition, всички поставят стандартното M2 назад, но момчетата от G-Power определено не следват тенденциите. Те разкриха своята интерпретация по модела с все още N55 двигател под капака. Това може би е най-добрият аргумент за някои хора да последват пътя на G-Power вместо това, което BMW им предлага.

Едно от оплакванията, които някои от клиентите имат относно Competition  модела, е, че идва с намалена мощност от S55 / S58 двигателя. Не е като 410 к.с. да не са достатъчни, но характерът на двигателя е акцентът тук. Тъй като звукът на същата единица не е смятан за достоен като в M3 и M4. Ако сте съгласни с това, G-Power M2 може би е най-добрият избор за вас.

G-Power повишава мощността на модела до повече от това, което Competition  може да предложи, като N55 достига до 500 к.с. и максимален въртящ момент от 630 Nm. Тази повишена мощност се постига чрез комбиниране на софтуерна и хардуерна оптимизация, използвайки G-POWER Performance Software V3, от една страна, и нов даунпайп на изпускателна система, нов интеркулер и модификации на турбокомпресора.

Тези подобрения намаляват температурата на изгорелите газове и налягането, като същевременно увеличават въздушния поток и ефективността на турбото. Благодарение на значително подобрената производителност, M2 спринтира от 0 до 100 км/ч. само за 3,9 секунди. Очаква се максималната скорост да надхвърля 310 км/ч. За да върви всичко както си му е реда, M2 получава и титаниева G-POWER изпускателна система с клапани с два режима и четири карбонови накрайника, всеки с диаметър 90 милиметра. Всичко това дава на двигателя по-силен и характерен звук, а G-POWER G2M RS окаване предлага по-голям контрол.