Ford Mustang Mach 1 на Ringbrothers е истински съвършен

Mustang Mach 1

Ford Mustang Mach 1 от 1969 г. е емблематичен muscle автомобил и Ringbrothers са използвали един като основа за най-новият им проект.

Наречен UNKL, тунинг звярът има сериозен бодикит, който е с 25 мм по-широк от всяка страна. Това е лека промяна, но Ringbrothers казват, че тя придава на автомобила по-агресивна позиция, без да се компрометира класическия външен вид.

Освен по-широк, автомобилът е оборудван с модифицирани брони, подсилени компоненти и преден сплитер. Моделът също така разполага с поръчкова боя и „смес от панели от въглеродни влакна и стомана“, които са внимателно премоделирани. Не на последно място виждаме и 19- и 20-инчови HRE джанти, които са обвити в гуми Michelin Pilot Sport 4S.

Уникалната изработка продължава в кабината, тъй като автомобилът има персонализиран интериор със седалки Recaro, волан Momo и уреди от Classic Instruments. Шофьорът ще намери специфичен скоростен лост и система за инфоразвлечение.

Под капака се крие масивен 8,5-литров V8 двигател от Jon Kaase Boss. Атмосферният агрегат произвежда внушителните 700 к.с.

Той е свързан с 6-степенна ръчна трансмисия, която изпраща мощността към задните колела чрез карбонов карданен вал. Другите акценти включват ауспух от неръждаема стомана Flowmaster и предно окачване Aluma-Frame от Detroit Speed ​​Engineering. Моделът има и задно окачване QUADRALink с амортисьори RideTech, както и специални предни и задни стабилизиращи щанги.