Ford Mustang Bullitt 2019 бе официално представен

Bullitt

Слуховете бяха верни, тъй като Ford представи новото поколение на възхвалявания си Mustang Bullitt, базиран на S-550, на автомобилното изложение в Детройт в неделя.

Ford дарява това специално издание Mustang 2019 с ръчна скоростна кутия, при която скоростният лост е с бяла топка, напомняйки на колата, която бе на екран преди 50 години.

Новият Bullitt също така носи всичко от пакетите Mustang GT Premium и Performance, и неговият усъвършенстван 5.0-литров V8 двигател произвежда 475 к.с. и въртящ момент от 570 Nm, което позволява максимална скорост от 263 км/ч.

Стандартното оборудване включва кожен волан, уникални зелени шевове и 12-инчов LCD дисплей (идентичен с този в 2018 Mustang), въпреки че Bullitt идва с уникален приветстващ екран, който вместо логото, показва изображение на автомобила.

Bullitt

„Този нов Bullitt е, както Стив МакКуин, безпроблемно готин“, заяви Даръл Бехмер, главен дизайнер на Mustang. „Като дизайнер, това е моят любим Mustang – лишен от ивици, спойлери и значки. Не е нужно да крещи нищо – той е просто готин.“

Що се отнася до причината, поради която автомобилът звучи така, това е стандартната изпускателна система с активен клапан и нови накрайници Black NitroPlate, които са виновни за рева. Bullitt също така има всмукателен колектор от Shelby GT350 с 87 мм. дросел и настройка на управляващия модул на задвижването.

Можете да избирате между Shadow Black или класическия Dark Highland Green (като във филма). Следват фините хромирани акценти (около решетката и предните прозорци), 19-инчови колела, червени апарати Brembo и предна решетка. Всичко това ни насочва към оригинала.

Bullitt

„Когато се прави Bullitt, има някои неща, които абсолютно трябва да се спазят“, добави Карл Видман, главен инженер на Mustang. „Той трябва да има правилното отношение, трябва да бъде по-уникален от Mustang GT и повече от всичко, той трябва да е зъл.“

Клиентите са ограничени до три фабрични опции, полуактивната система за окачване MagneRide, черни кожени седалки Recaro и електронния пакет, който включва сателитна навигация, памет на седалката на водача и огледала, усъвършенствана звукова система и Blind Spot Information система.

За да го обобщим, 475 HP Bullitt Mustang е с 13 км/ч. по-бърз от Mustang GT с 460 к.с., има вътрешни и външни визуални ефекти и звучи доста по-заплашително.